Marc Degreef

2560 Nijlen - Geregistreerd meer dan 12 jaar

helps people feel home, wherever they are
In essentie gaat het om jezelf te veranderen. Iedereen heeft een moment in zijn leven dat hij het niet weet. Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. Of je komt er met vrienden of familie niet uit. Dat is het moment dat je de hulp van een Life Coach inschakelt. Bij een life coach komen hele normale mensen met veel voorkomende en heel uiteenlopende vragen. Mensen die het heft in handen nemen. Mensen die beseffen dat het soms handig is om samen met een coach een probleem aan te pakken. Of gewoon van gedachten te wisselen.


  • Vennootschap: Life Coaching
  • Telefoonnummer: +3233149520
  • Talen: Frans, Engels, Duits,
  • Skills: Sociaal, Expats, Impats, Life coaching, Mentaal-emotioneel, Veranderingsprocessen
  • Betalingsmethodes: geld overschrijving factuur

Ervaring

Levenservaring over 2 continenten, doorwinterde expat, 10 jaar ervaing als Life Coach, 25 jaar in het bedrijfsleven en de bouw, ondernemer.

Education

Ingenieur bouw msc, postgraduaat in de bedrijfskunde, master practitioner nlp, master in transpersoonlijke coaching en counseling, master practitioner in ericksoniaanse hypnose, reiki 2

Belg, vlaming geboren en opgegroeid in kongo, als ingenieur msc afgestudeerd in belgië, gewerkt in rwanda en dan, sinds 1989, in belgië - aangepast ,gesetteld en gelukkig. en toch voel ik me een eeuwige expat … sinds 2003 life coach met passie voor mensen en sterke voeling met het expatleven: een buitengewone combinatie om expats en impats en hun gezin te helpen naar welzijn en een optimale werkprestatie.


Foto'sBeoordelingen (0)