Annie De Brue

1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe) - Geregistreerd ongeveer 12 jaar

Een bruidsmake-up of een total make-over en je even fotomodel voelen?
Dat ietsje meer dan elke dag, jezelf laten stralen en verrassen met een leuke make-over bij jou thuis. •Dag/feestarrangementen Voor een feest wil je er zeker op z’n best uitzien. Een kwestie van de juiste kleuren en producten te gebruiken volgens jouw persoonlijkheid, huidtype en gezichtsvorm. Het spelen met licht en schaduw, benadrukken of eerder camoufleren kan je gezicht omtoveren. Je wil tevens een leuk opsteekkapsel of een brushing? •Workshops Wil je meer leren over visagie? Bijvoorbeeld omdat je naar een feest gaat of regelmatig op de foto moet. Je wil persoonlijke tips en tricks van een professional om je dagelijkse make-up of feestmake-up aan te brengen of wil eerder een gezellige party workshop onder vrienden. Dat kan dan via een party-arrangement van één tot en met 5 personen. Je krijgt een 3 uur durende workshop met advies, tips en make-up demonstraties. •Bruidsarrangementen Voor toekomstige bruidjes zijn er verschillende arrangementen verkrijgbaar, op maat, volgens jouw wens. Wil je een bruidskapsel en make-up of enkel de make-up en nog even een touch-up voor je avondfeest? Jij zegt wat je wil. Je toont me een leuk voorbeeld van een kapsel en make-up en ik adviseer je volgens je persoonlijke stijl, de kleur van je bruidskleed of bruidsboeket. We doen eerst een proefsessie een paar weken op voorhand waarbij we een foto maken zodat je de dag zelf precies hetzelfde krijgt als op de proefsessie. Jouw tevredenheid is mijn referentie. Ook de bruidegom/bruidssuite kunnen ter plaatse opgemaakt worden. •Fotoshoots, catwalk, film, events Je bent fotograaf, regisseur, stylist, toekomstig fotomodel of je hebt een event geplannd voor jouw zaak? Dan krijg je een stand-by op maat, meestal op uurbasis of volgens een halve of hele dagprijs. •Paramedische camouflage Je hebt een kleurafwijking van je huid, een tatoeage of litteken dat je wil verbergen of zelf wil leren camoufleren. Ik geef je advies bij een proefsessie waarna je de juiste producten kan bestellen of je bij de volgende sessie zelf kan toepassen. Deze producten zijn, indien op de juiste manier aangebracht, waterproof, hypoallergeen, houden 24 uur en zijn geschikt voor zwemmen, sauna en bij transpireren. Ook nabestelling van deze producten is mogelijk. Je wilt enkel een éénmalige camouflage, dat kan ook, maar altijd na een proefsessie en met een doktersbewijsje dat je aandoening wel gecamoufleerd mag worden.


  • Talen: Nederlands, Frans, Engels,
  • Skills: Photoshoot, Hair- & make-up, Model portfolio, Stage, Film, Event, Make-over, Kleurenconsulent, 3d grime, Kindergrime, Grime, Facepainting, Bruidsopmaakl
  • Betalingsmethodes: geld factuur

Ervaring

Fotoshoots, videoproducties, TV-producties, events, catwalk, bruidsopmaak, grime, kindergrime, facepainting, (vaste medewerkster in het glammteam van Michèle Feyaerts).

Grootste onderscheiding: IVBO Antwerpen: allround hairstyling en allround visagie. Sivo Antwerpen: hairstyling voor film en theater. Gevolgde workshops: Dermacolor (Kryolan). Mode, snit en opsteekkapsels: William De Ridder International. bijkomende opleiding als kapster, grimeur en kleur- en stijlconsulente aan het Sivo te Antwerpen.

Education

Master toegepaste grafiek te st. lukas brussel met optie fotografie. 3d-illustratie cinema 4d en webmaster, hair- & make-up artist, ivbo antwerpen en kapster, grimeur en kleur- en stijlconsulent aan het sivo te antwerpen (encora).

Ben freelance grafisch ontwerpster en altijd gepassioneerd geweest door mode, fotografie en make-up. heb mij daarom bijgeschoold als hair- & make-up artist en combineer dit nu dagelijks met mijn hoofdactiviteit.


Foto'sBeoordelingen (0)