Het Repetitorscollege

3000 Leuven - Geregistreerd ongeveer 10 jaar

Het Repetitorscollege
Als afgestudeerd onderwijskundige en student Verkorte Bachelor in de rechten wil ik studenten helpen met behulp van professionele bijlessen als repetitor. Ook studenten uit het humaniora mogen beroep op mij doen. Missie De student inzichten leren scheppen in de verhalen, per context, vanuit de cursussen. Oefeningen maken. Samenvattingen opstellen Een bijlesmoment veronderstelt een duidelijke context gemaakt door de student naar de repetitor toe. De vraag om alles nogmaals te herhalen is een illusie. Als student moet je effectief duidelijk kunnen situeren waar het misgelopen is. Tijd die niet gebruikt werd om deftig te studeren kan niet opgelost worden door een repetitor. Mijn doel: de student inzichten helpen scheppen in de verhalen verbonden van het recht. Oefeningen zullen gemaakt worden met een duidelijk overlopen van de cursus. Ook samenvattingen worden individueel opgesteld. Het studeren is iets persoonlijks.


  • Vennootschap: Het RepetitorsCollege
  • Telefoonnummer: +32487024819
  • Talen: Nederlands,
  • Skills: Filosofie van de geest, Wetenschapsfilosofie, Filosofie, Algebra, Logica, Wiskunde, Verbintenissenrecht, Economisch-, En vennootschapsrecht, Personen-, Familie-, En familiaalvermogensrecht, Staats-, En administratiefrecht, Irw, Handels-, Moraalfilosofie, Bijzondere moraalfilosofie
  • Betalingsmethodes: geld overschrijving Paypal factuur

Education

Wiskunde biologie filosofie

Als afgestudeerd onderwijskundige en student verkorte bachelor in de rechten wil ik studenten helpen met behulp van professionele bijlessen als repetitor. ook studenten uit het humaniora mogen beroep op mij doen.Beoordelingen (0)