Coachinginstituut.be

8920 Langemark-Poelkapelle - Geregistreerd meer dan 7 jaar

Weet wat je wil! Ontdek dat het kan! Geniet van je leven! Heb meer zelfvertrouwe
Coachinginstituut.be is een website die online life coachingprogramma's en kwaliteitsvolle artikelen aanbiedt voor jou, je partner, kinderen, familie en vrienden. Onze coachingprogramma's hebben op een unieke, inspirerende wijze al meer dan honderden mensen gemotiveerd om de kwaliteit van hun leven te optimaliseren. Wij nemen alleen genoegen met het maximale! Onze coachingprogramma's bieden je inspirerende inzichten en leuke opdrachten in een heldere taal. Coachinginsituut.be helpt je meer uit je leven te halen, positief te denken, je zelfvertrouwen terug te vinden, doelstellingen te zetten en te genieten van elke dag zonder de geitenwollensokken poespas.


  • Vennootschap: Coachinginstituut.be
  • Talen: Nederlands, Engels,
  • Betalingsmethodes: overschrijving Paypal

Education

Coachinginsituut.be is opgericht door stephanie verbrigghe. stephanie is een gecertificeerd professional, life, career en executive coach aan worldcoachinstitute (florida, usa). verder is ze ook een gecertificeerd counsellor aan care corner centre singapore.

Stephanie en haar gezin zijn een rondreizend gezelschap. geboren en getogen in ieper, bevallen van een eerste zoon in buenos aires, van tweede zoon en dochter in singapore. stephanie heeft een verleden in de bankwereld en heeft internationale werkervaring eerst als personal branding expert, later als life en career coach. vrienden en familie omschrijven stephanie als positief ingesteld, enthousiast, actief, motiverend en heel ongeduldig. stephanie haar grootste passie is haar persoonlijke ontwikkeling en die van haar medemens. verder leest ze graag, drinkt ze af en toe een glas wijn en doet ze veel te weinig aan yoga.


Foto'sBeoordelingen (0)