Stylin'spiration

3500 Hasselt - Geregistreerd meer dan 13 jaar


Uw huis inrichten naar uw eigen smaak zodat u zich thuis kan voelen. Of juist uw huis aantrekkelijk maken voor een groter publiek zodat het sneller en aan de beste prijs verkocht wordt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze website www.stylinspiration.be of neem contact op voor meer informatie over onze diensten.


  • Vennootschap: Stylin'spiration
  • Telefoonnummer: +32478549335
  • Talen: Nederlands, Frans, Engels,
  • Skills: Woningpresentatie, Verkoopstyling, Verkoopstylist, Vastgoedstyling, Vastgoedstylist, Woningmarketing, Homestager, Homestaging, Interieur, Vastgoed, Styling, Design, Verkoopsklaar, Immoconsulent
  • Betalingsmethodes: geld overschrijving factuur

Education

Homestaging (styling concepts group) kleur & stijl (syntra)Beoordelingen (1)

Reviewer avatar
meer dan 13 jaar

juffrouw corvers heeft me enorm geholpen, mijn appartement stond al enige tijd te huur. Door omstandigheden was het nodig dat het op korte termijn verhuurd kon worden. Door enkele kleine aanpassingen door te voeren en haar tips voor bezichtigingen op te volgen was de interesse niet meer te volgen. Iedere kijker was geïnteresseerd om het appartement te huren en het was dan ook binnen de vooropgestelde termijn verhuurd. Als iets dergelijks mogelijk is met een huurappartement zou ik haar zeker mijn woning toevertrouwen. Op dat moment is het immers uw eigen geld. Ik ben dus zeer tevreden en heb haar dan ook ingeschakeld bij de inrichting van mijn nieuwe woonst.