Dj Joachim

1800 Vilvoorde - Geregistreerd bijna 12 jaar

DJ JOACHIM - uw keuze van muziek begint bij uw keuze van deejay.
Wat is de belangrijkste vraag als U deze site bezoekt om een deejay te vinden? Dat u erop kan vertrouwen en hij mensen van verschillende muzikale smaak of leeftijd kan doen dansen. Dat hij modern en vlot de muziek aan elkaar mixt zonder te praten tussenin. Dat hij zijn klassiekers kent maar toch ook de frisse nieuwe hits of trendy songs van het moment Dat hij zich compleet ten dienste stelt van uw feest. Joachim is perfect drietalig (NL, ENG,FR) en draaide in Brussel voor grote EU tops, corporate events in Tour & Taxis, Skyhall, maar ook kleine dansavonden of personeelsfeesten doet hij met evenveel plezier en enthousiasme. DJ JOACHIM - uw keuze van muziek begint bij uw keuze van deejay.


  • Vennootschap: AAA Starchain Productions
  • Telefoonnummer: 32477940196
  • Talen: Duits, Engels, Frans, Nederlands,
  • Skills: Prijs dj kosten dj dj trouwfeesten, Klasse, Stijlvol, Alle genres, Brussel, Frans, Nederlands, Dj joachim, Meertalig, Geen gepraat enkel muziek
  • Betalingsmethodes: geld factuur

Ervaring

Referenties: deejay op bedrijfsfeesten te Tour & Taxis, Sky Hall, Kolonienpaleis, Salons Van Dyck, Basil & Co Avenue Louise & Machelen Airport, Hilton, Carlton, Radisson Blu, OPZOEKEN Teaterhuyse, maar ook deejaywerk op events in bekende disotheken zoals Culture Club, Club Tropical, Café d’Anvers, Carré staan op het palmares… Belangrijk is dat er een hele brede waaier van muziek aan bod komt en geen “boenk boenk” en “djoef djoef” maar een snelle mix tussen oude klassiekers die de mensen aan het dansen krijgen en de recente hits. Het belangrijkste zijn de reacties van mensen: klik naar site. Hopelijk wil U zo goed zijn mijn GSM nummer op te slaan 0477 94 01 96 – DJ Joachim De Munck en als U ooit een diskjockey nodig draag ik er zorg voor dat de laatste uurtjes van de avond net evenveel klasse uitstralen als de rest van het feest.

In het verleden draaide ik soms voor personeelsfeesten tot 3000 mensen maar met evenveel liefde en plezier kom ik ook voor een kleiner feest de mensen een fijne avond op de dansvloer bezorgen.


Foto'sVragen


Beoordelingen (0)