Roxanne

Roxanne B.

Dierenverblijf

Roxanne

9450 Haaltert - Geregistreerd meer dan 9 jaar


Wilt u eens een weekendje onderuit, maar u wilt uw hondje niet alleen thuis laten? Wij bieden opvang aan in 't weekend, zowel dagopvang als overnachting, voor kleine tot middelgrote honden en dit voor een klein prijsje. Enige voorwaarde: uw hond moet kunnen omgaan met katten en andere honden. Wijzelf hebben zeer sociale katten die honden gewoon zijn, en een jonge, sociale Golden Retriever. Ik beschik over de nodige ervaring omtrent hondengedrag en ook in het bezit van een diploma hondenpension. Uw hond of kat zijn nagels moeten geknipt worden, maar uzelf kan of durft dit niet goed? Geen enkel probleem! Ik ben in het bezit van een diploma hondentrimmer en heb dit beroep ook enkele jaren uitgeoefend. Momenteel zit ik even in een pauze, maar nageltjes doe ik nog met plezier daar er veel vraag naar is. Zowel honden als katten, en dit voor 5€. In m'n vrije tijd ben ik vooral bezig met m'n eigen puberende hond. Wandelingen, hondenschool, evenementen bezoeken, naar hondenshows gaan, behendigheid, etc.. daarnaast ook veel spel- en knuffelmomentjes. Interesse? Contacteer me gerust op het nummer 0478/56.17.24 of via mail


  • Talen: Nederlands, Frans, Engels,
  • Skills: Hondenpension, Nagels, Hondenoppas, Trimster
  • Betalingsmethodes: geld

Ervaring

Vier jaar actief als trimster, vrijwilligerswerk in asielen, hondengedrag en opvoeding, uitlaatservice, doggysitten voor vrienden, familie en kenissen.

Education

Diploma honden- en kattentrimster, diploma uitbater dierenpension, certificaat ehbo bij de hond/kat, diploma medisch secretaresse en bedrijfsbeheer.

Hallo, mijn naam is roxanne, en mijn grootste passies zijn honden en katten. ik ben 26 jaar oud en woon in haaltert. naast mijn "gewone" job in de gezondheidssector, ben ik ook nog zeer actief in de dierensector als trimster of oppas. in m'n vrije tijd ben ik vooral bezig met m'n eigen puberende hond. wandelingen, hondenschool, evenementen bezoeken, naar hondenshows gaan, behendigheid, etc.. daarnaast ook veel spel- en knuffelmomentjes.


Foto'sBeoordelingen (0)