Shape Yourself

9800 Deinze - Geregistreerd meer dan 10 jaar

Shape Yourself, vorm jezelf. Personal training op maat in Oost-vlaanderen
Shape Yourself, vorm jezelf. Om een mooier lichaam te krijgen, om je conditie op peil te krijgen of om gezonder te leven zal je jezelf moeten veranderen. Shape Yourself gaat niet alleen over het omvormen van je lichaam of je conditie, maar over het omvormen van je ingesteldheid. En dit heeft een impact op je hele leven. Ga de confrontatie met jezelf aan en haal het beste uit jezelf. Als personal trainer, staan wij jou bij zodat jouw doelen ‘onze’ doelen worden.


  • Talen: Nederlands, Engels,
  • Skills: Afvallen, Voedingsadvies, Shape yourself, Personal trainer scott, Spierversteviging
  • Betalingsmethodes: geld overschrijving

Ervaring

Reeds 3 jaar ervaring.

Education

Behaalt in belgïe en engeland

Scott studeerde af als bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie aan de artevelde hogeschool gent met specialisatie personal training. daarnaast heeft hij zich verder ontwikkeld door in verscheidene sportcentra te werken waar hij als personal trainer aan de slag ging. na een aantal jaar van kennis en ervaring heeft hij zijn eigen personal training oost-vlaanderen bedrijf opgestart namelijk shape yourself.


Foto'sVragen

Beste, Bedankt voor je interesse in Shape Yourself. Mijn website is www.shapeyourself.be Volg gerust ook onze facebooksite op www.facebook.be/shapeyourself. Bij verdere interesse krijg je eerst een screening en daarna een eerste training gratis. Een screening is eigenlijk een kennismakingsgesprek waarbij ik ook ga kijken naar jouw achtergrond en medische gegevens om aan de hand daarvan een schema op jouw maat op te stellen. Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust. Met sportieve groeten Shape Yourself Personal Training Scott shapeyourselfpt@gmail.com www.shapeyourself.be +324 74 48 91 33

Beoordelingen (0)