Loopmans & Garbati

2000 Antwerpen - Geregistreerd meer dan 8 jaar


Moet u een beroep doen op een bekwaam advocatenkantoor om uw zaak te behartigen? Het kantoor Loopmans & Garbati biedt u een juridische service van topkwaliteit aan. Onze advocaten bestuderen uw dossier zorgvuldig en stellen u de beste oplossingen voor uw situatie voor. Hebt u een probleem met de fiscus, een te betalen schuld, een conflict met uw werkgever? Onze advocaten zullen u uitleggen welke beslissingen u moet nemen. Onze multidisciplinaire advocaten behandelen dossiers in uiteenlopende domeinen van het recht: sociaal, familierecht, handelsrecht, strafrecht…Het kantoor Loopmans & Garbati beschikt over twee vestigingen, in Antwerpen en Ottignies. Wij ontvangen u en leveren u de oplossingen die u nodig hebt. Onze ernst en knowhow hebben een groot aantal cliënten overtuigd om ons hun vertrouwen te schenken.


  • Vennootschap: Loopmans & Garbati
  • Telefoonnummer: +3232271587
  • Skills: Advocatenkantoor antwerpen

Foto's



Vragen


Beoordelingen (2)

Reviewer avatar
meer dan 8 jaar

Ik had problemen met mijn ex- man en ik een beroep op onze advocaten voor de voogdij over onze kinderen . Ik had de voogdij zonder problemen. het is waar professionals dat je frames en verlenen u de aandacht Chaun nood.


Reviewer avatar

Tom

meer dan 8 jaar

Altijd gekwalificeerde advocaten luisteren . De cabibnet invloed op verschillende gebieden van het recht om de beste te voldoen aan de behoeften van haar klanten . Een ernstige kabinet aanbevolen !